FOTBAL: Scarlatache ar putea fi oprit in lotul lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul dreapta Adrian Scarlatache s-a alăturat, vineri, lotului dinamovist în cantonamentul din Antalya şi va fi testat de Mircea Rednic în următoarea săptămână, urmând ca în cazul în care va da randamentul scontat să fie oprit în lot pentru partea secundă a campionatului.

Fostul internaţional de tineret este împrumutat din vara trecută la CS Otopeni, formaţie cu care a efectuat şi pregătirea de iarnă, fiind folosit în mai multe partide amicale în cantonamentul din Antalya, însă coform unei înţelegeri între cluburi, acesta poate reveni oricând în Ştefan cel Mare.

"Luni, preşedintele nostru, Lucian Băroiu, se va întâlni cu Cristi Borcea pentru a definitiva situaţia lui Scarlatache. Noi, CS Otopeni, dorim să îl păstrăm, pentru că jucătorul intră în planurile de viitor ale antrenorului Liviu Ciobotariu", a declarat, vineri, agenţia NewsIn, directorul de imagine al CS Otopeni, Lucian Ionescu.

În vârstă de 22 de ani, Scarlatache s-a format la Centrul de copii şi juniori al lui Dinamo, însă nu a apucat să îmbrace tricoul alb-roşu decât în şapte meciuri din primul eşalon. În rest, a mai fost împrumutat la Pandurii, Jiul Petroşani sau Dacia Mioveni.

Decizia lui Rednic de a-l rechema pe acesta la Dinamo a venit ca urmare a faptului că George Blay refuză să-şi prelungească înţelegerea scadentă în vară. Pentru postul de fundaş dreapta, tehnicianul îi mai are la dispoziţie pe Sergiu Homei şi Cristian Melinte, însă aceştia au jucat foarte puţin în Liga I până acum

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite