FOTBAL: Scandal în Bosnia: selecţionerul este acuzat că ia bani de la jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul este cât casa în fotbalul bosniac. Fostul selecţioner Blaz Sliskovic l-a acuzat pe actualul antrenor al selecţionatei de fotbal al Bosniei, Miroslav Blazevic, zis Ciro, că pretinde şi primeşte bani de la jucători pentru a-i chema să joace la echipa naţională, afirmaţie dezminţită imediat de împricinat şi de jucătorii amintiţi.

Acest schimb de replici ocupă actualitatea fotbalului bosniac, Sliskovic declarând în presă că fotbalistul Marko Topic "a jucat un minut cu Belgia", în urmă cu două săptămâni, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010, "pentru că un ziarist şi jucătorul i-au dat bani lui Blazevic".

"Toată lumea ştie, dar toată lumea tace. Am spus presei şi oamenilor din federaţie că ştiu multe lucruri, iar dacă mă voi pune pe vorbit vor avea ce auzi", a avertizat Sliskovic.

Blazevic - antrenorul care a dus naţionala Croaţiei spre cel mai mare succes din istorie, locul trei la CM din 1998 - nu a vrut să comenteze acuzaţiile, pe care le-a calificat drept "triste", în timp ce Topic s-a indignat faţă de cel spuse de Sliskovic. El a spus că mulţi ani nu a fost chemat la naţională pentru că fostul antrenor şi o persoană din apropierea acestuia i-au cerut bani pentru selecţie.

"Nu am putut crede când am văzut acuzaţiile lui Sliskovic. Dacă ar fi fost vorba de o persoană normală, m-ar fi preocupat. Dar este vorba de unul care a pierdut totul jucând zaruri. Şi care a făcut lucrurile de care ne acuză pe mine şi pe selecţionerul Blazevic", a spus Topic pentru site-ul Sportsport.ba

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite