FOTBAL: Şapte suporteri dinamovişti au fost conduşi la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Şapte suporteri dinamovişti au fost conduşi la Poliţie
FOTBAL: Şapte suporteri dinamovişti au fost conduşi la Poliţie

Aceştia au fost conduşi la Secţia 6 de Poliţie, în urma incidentelor petrecute imediat după finalul partidei cu FC Braşov, în zona vestiarelor.

"Pe fondul rezultatului obţinut de echipa lor favorită, fanii dinamovişti s-au adunat în faţa vestiarelor pentru a protesta, iar apoi au încercat să forţeze dispozitivul de jandarmi. Au aruncat cu borduri şi obiecte din mobilierul stradal. În urma acestor incidente, am declanşat operaţiunea de evacuare a fanilor, când s-au folosit şi gaze lacrimogene. Şapte dintre ei au fost conduşi spre Secţia 6 de Poliţie, acolo unde vor fi cercetaţi", a spus Militaru.

Aproximativ 200 de suporteri ai lui Dinamo, nervoşi după ratarea titlului de campioană, au încercat să intre la vestiare peste jucătorii lui Mircea Rednic, imediat după finalul partidei pierdute de pe teren propriu cu FC Braşov, scor 0-2.

Fanii au fost opriţi de forţele de ordine în parcarea de la tribuna a doua, acolo unde sunt vestiarele, iar între cele două părţi au izbucnit un conflict. Ultraşii au ripostat cu pietre, dintre care unele au fost aruncate şi în autocarul roş-albilor, însă în cele din urmă au fost dispersaţi şi scoşi în afara arenei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite