FOTBAL: Pustai: "Avem speranţe că ne putem salva de la retrogradare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, duminică, după victoria de la Buzău, scor 2-1, că echipa sa păstrează şanse de salvare de la retrogradare în acest sezon, transmite corespondentul NewsIn.

"Ştiam că vom avea un meci foarte greu, deoarece faţă de tur, Gloria este o echipă schimbată în bine. Suntem totuşi o echipă mai matură, am dominat prima repriză, însă am revenit de la cabine mai relaxaţi. Din fericire am reuşit să marcăm din nou şi să câştigăm un meci important, care ne dă speranţe în salvarea de la retrogradare", a spus Pustai.

La răndul său, tehnician secund al gazdelor, Ion Balaur, este de părere că presiunea îndeplinirii baremului îşi pune accentul pe evoluţia echipei: "Normal că toate înfrângerile sunt dureroase, iar jocul de astăzi ne lasă un gust amar, asta şi pentru că am pierdut cu o echipă care a dat doar două şuturi la poartă, însă a marcat. Publicul s-a transformat în unul ostil, pentru că este dezamăgit de echipă, nimeni nu mai are răbdare. Este o presiune mare asupra echipei, şi aceasta nu face faţă".

Formaţia pregătită de Ion Balaur, Gloria Buzău, a pierdut, duminică, pe teren propriu, în faţa lui Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, iar în urma acestui rezultat oaspeţii s-au apropiat la doar un punct de locul care asigură salvarea de la retrogradare

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite