FOTBAL: Poli Iaşi nu va avea probleme cu obţinerea licenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Poli Iaşi, Petru Radu, a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni la un post local de televiziune, că formaţia din Copou nu va avea probleme cu obţinerea licenţei, deoarece au fost achitate toate datoriile, transmite corespondentul NewsIn.

"Poli nu va avea probleme cu licenţa din punct de vedere financiar, pentru că datoriile către stat şi terţi au fost achitate. Vineri au fost achitate ultimele datorii semnificative, a mai rămas doar o mică restanţă care va fi plătită luni. Banii îi avem, cert este că licenţa este ca şi luată", a declarat Petru Radu, adăugând că o mare parte din sumă a fost strânsă de la acţionari, dar a fost nevoit să apeleze şi la diverse împrumuturi.

Oficialul ieşean nu exclude varianta disponibilizării unor jucători în viitor, pentru a face cât mai multe economii. "Am stimulat jucătorii din punct de vedere financiar în această perioadă, pentru a depăşi momentul critic. Nu am renunţat însă definitiv la ideea de a face economii, astfel că nu este exclusă varianta disponibilizării unor jucători în viitor", a conchis acesta.

Pentru a obţine licenţa pentru sezonul viitor al Ligii I, formaţiile trebuie să respecte mai multe reguli impuse de FRF, data limită fiind 31 martie 2009. Una dintre cele mai importante puncte este achitarea tuturor datoriilor către stat şi terţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite