FOTBAL: Paszkany: "Aveti 17 finale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paszkany şi-a băgat jucătorii în şedinţă şi le-a trasat obligaţiile pentru partea a doua de campionat, consultându-se în pre­alabil cu preşedintele Mureşan și cu consilierul Uhrin jr.

Paszkany a revenit joi noaptea în ţară, iar ziua de ieri şi-a început-o direct la club. La 9:30 s-a întâlnit cu preşedintele Mureşan şi cu consilierul Uhrin jr. „Cred că nu se pune problema ce obiectiv avem în retur! Titlul e prioritar, banii din Ligă sunt extrem de importanţi pentru situaţia clubului. Apoi, vine Cupa, dar locul 1 e literă de lege!”, le-a dictat Paszkany subalternilor. Apoi, la 10:30 s-a dus direct în vestiar. N-a stat mai mult de zece minute. 

De atât a avut nevoie pentru a le explica jucătorilor cât se poate de clar ce vrea din retur. Iată monologul pe care Paszkany l-a ţinut în faţa echipei. „Ştiu că a fost o perioadă grea în pregătire, dar asta e. Nu am motive să fiu nemulţumit de voi, dar asta nu mă încălzeşte. Nu plătesc rezultatele din amicale. De acum începe greul! Aveţi 17 finale şi vreau să câştigăm din nou titlul. Nu mă interesează scuze sau probleme. Aproape toţi aţi văzut ce înseamnă Liga Campionilor, aşa că la toamnă vreau să vă văd jucând din nou acolo!”, au fost primele vorbe ale lui Paszkany. Niciunul dintre jucători n-a scos o vorbă!

Sursa www.prosport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite