FOTBAL: Ogăraru: "E clar că nu mai sunt dorit la echipă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Stelei, George Ogăraru, a declarat, vineri, după înfrângerea cu Rapid, că va pleca la Ajax la finalul sezonului pentru că nu mai este dorit la echipă, dar a menţionat că a ales cu inima când a revenit în Ghencea şi nu regretă decizia.

"Din vară mă voi întoarce la Ajax. Cred că e destul de clar că nu mai sunt dorit aici, dar nu regret că m-am întors. Am făcut-o cu inima. Am ajuns în această situaţia pentru că nu am câştigat unele meciuri, dar mai sunt şi alte motive despre care nu vreau să vorbesc acum", a spus Ogăraru.

Fundaşul Stelei este jucătorul formaţiei Ajax Amsterdam, gruparea care l-a împrumutat în Ghencea până la finalul acestui sezon. În ultimele meciuri evoluţiile sale nu au fost foarte bune, motiv pentru patronul Gigi Becali să îl critice dur, spunând despre el "că are aere şi se crede mare jucător pentru că a fost la Ajax". Finanţatorul a mai spus că ar prefera ca titular pe postul de fundaş dreapta să fie polonezul Pawel Golanki, pentru că joacă mai bine, dar şi pentru că Ogăraru va reveni în această vară în Olanda.

Mai citiţi:

Lăcătuş: "Nu mă interesează că am pierdut din simpatia fanilor!"

Becali: "Rapid a fost o echipă de jaloane şi ne-am făcut de râs!"

Copos: "Am obţinut o victorie istorică!"

Jucătorul roş-albaştrilor s-a declarat dezamăgit de înfrângerea în faţa Rapidului, mai ales că aceasta s-a petrecut şi pe teren propriu, în faţa suporterilor. " Ne pare rău pentru această înfrângere, e durerors şi pentru noi, şi pentru suporteri. Era un joc crucial pentru noi.  Nu am reuşit să câştigăm, dar locul 6 nu ar trebui să fie al Stelei. Acum nu ne rămâne decât să facem tot posibilul să urcăm în clasament", a conchis Ogăraru.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a spus că Steaua-Rapid a fost un meci la fel de prost ca şi jocul roş-albaştrilor cu Dinamo şi a rămas foarte dezamăgit mai ales de evoluţia străinilor: " Trebuie să reconsiderăm toate transferurile de străini pentru că altfel schimbăm tot fotbalul românesc. Ar trebui să aducem doar străini care au trecut pe la echipe naţionale, la fel cum se face în Anglia. Am oprit promovarea unor jucători tineri, de valoare, şi nu e de bine". Dragomir s-a declarat dezamăgit şi de faptul că suporterii au scandat lozinci rasiste şi xenofobe, precizând că asemenea manifestări nu sunt normale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite