FOTBAL: Napoli: "Altul era rezultatul daca nu jucam in zece"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, vineri, la finalul meciului pierdut în faţa Politehnicii Iaşi, scor 0-1, în deplasare, că decizia eliminării fundaşului Josh Mitchell, în minutul 22, a fost exagerată şi a influenţat rezultatul final, transmite corespondentul NewsIn.

"Cred că a fost o eliminare forţată, altul era rezultatul dacă am fi jucat în 11 oameni. A fost un impact între Bornescu şi Cristea, Mitchell nu a avut nicio legătură cu fază. Am avut ocazii şi în 10, dar nu ne plângem, ăsta a fost meciul. Am făcut o repriză a doua foarte bună, am dominat jocul, am avut ocazii mari, prin Costea, Găman şi Stoica, şi am fi meritat cel puţin un egal", a spus Napoli.

Tehnicianul grupării oltene a acuzat faptul că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de pedeapsă: "Am avut şi un penalty, o fază discutabilă la Tănasă. Eu nu vorbesc de obicei despre arbitraje, dar cred că trebuie să mă obişnuiesc şi să fac ceea ce trebuie, pentru că e păcat de munca băieţilor şi ceva nu este în regulă.  Nu pot să spun că rezultatul a fost viciat, dar nu e uşor să joci aproape 70 minute în 10 oameni".

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a declarat că oltenii ar fi meritat să se impună: "Nu a vrut Cel de Sus să câştigăm în seara asta. Am avut ocazii nenumărate, am ratat minimum şase situaţii clare, în timp ce gazdele, după două şuturi, au reuşit să câştige. Craiova a jucat foarte bine, a controlat jocul aproape în totalitate. Mă îndoiesc că Mitchell a faultat la faza la care a fost eliminat".

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi, Politehnica Iaşi, a câştigat, vineri, scor 1-0, partida cu Universitatea Craiova, prima a returului, la debutul italianului pe banca tehnică, şi rămâne neînvinsă pe teren propriu în faţa grupării doljene din anul 1985. Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă de Sorin Corpodean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite