FOTBAL: Mutu a dat trei goluri pentru un punct de aur al Fiorentinei (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu a marcat în ultimele secunde ale întâlnirii, din deplasare, cu Genoa pentru un egal mare obţinut de Fiorentina în principal graţie evoluţiei atacantului român.

Genoa a condus cu 1-0 prin reuşita lui Thiago Motta din minutul 12. Fiorentina nu a profitat de faptul că Genoa a jucat din minutul 31 cu un om mai puţin după ce Giuseppe Biava a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe. Genovezii şi-au continuat jocul bun reuşind să puncteze de încă două ori prin Raffaele Palladino (38) şi Diego Milito (pen, 56).

De aici şi-a intrat în rol un extraordinar Adrian Mutu care a redus din diferenţă dintr-un penalty (min.60). 20 de minute mai târziu a venit o execuţie din lovitură liberă. Cu mult efect, Mutu a reuşit să-l păcălească pe portarul advers aducând speranţa în tabăra oaspeţilor. Când nimeni nu se mai aştepta, în primele secunde ale minutului 4 al prelungirilor, "Fenomenul" a profitat de o bâlbâială în careul genovezilor, devenind eroul Fiorentinei cu un şut bine plasat la colţul lung.

După meci, în momentul în care Mutu oferea pe teren o declaraţie unui reporter, fanii celor de la Genoa s-au răzbunat pe român aruncând cu zeci de brichete. Chiar şi reporterul televiziunii a picat în mijlocul conflictului dintre suporterii supăraţi şi Mutu.

Rezultatul este unul mare scos de Fiorentina care nu-şi permitea să piardă acest meci aşa de important în lupta pentru ultimul loc de Liga Campionilor. Fiorentina rămâne pe locul 4 cu 42 de puncte, iar Genoa se găseşte pe 5 cu 41 de puncte.

În 14 meciuri în care a apărut pe teren în Seria A, Mutu a marcat de 11 ori. Doar Gilardino stă mai bine la acest capitol cu 14 reuşite în 21 de etape.

PRIMA REUŞITĂ A LUI MUTU:

AL DOILEA GOL AL LUI MUTU: AL TREILEA GOL:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite