FOTBAL: Mirko Vucinici şi-a prelungit contractul cu AS Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mirko Vucinici şi-a prelungit contractul cu AS Roma
FOTBAL: Mirko Vucinici şi-a prelungit contractul cu AS Roma

Internaţionalul muntenegrean Mirko Vucinici a semnat, luni, o nouă înţelegere cu echipa sa, AS Roma, în urma căreia va câştiga în jur de 17,5 milioane de euro în următoarele patru sezoane, informează Corriere dello Sport.

Atacantul în vârstă de 25 de ani, autor a 11 goluri în actuala ediţie din Serie A, va fi remunerat cu 4 milioane de euro în primul an de contract, urmând ca salariul său să ajungă la 4,7 milioane de euro în stagiunea 2012-2013.

Vucinic a fost împrumutat de AS Roma în 2006, de la Lecce, iar un an mai târziu a fost achiziţionat definitiv. Internaţionalul din Muntenegru, care a debutat în Serie A la vârsta de 17 ani, a bifat peste 100 de jocuri în tricoul actualei sale formaţii, pentru care a înscris 34 de goluri în toate competiţiile.

Mirko Vucinici este al treilea component al echipei pregătide de Luciano Spalletti, după Aquillani şi Juan, care a semnat recent prelungirea angajamentului.

Potrivit publicaţiilor din Peninsulă, oficialii lui AS Roma negociază în aceste zile extinderea înţelegerii căpitanului Francesco Totti, căruia i s-ar oferi un contract valabil până în 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite