FOTBAL. Mircea Sandu: "Timişoara poate cere despăgubiri clubului Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, că gruparea bănăţeană se poate adresa Comisiei de Disciplină pentru a cere despăgubiri clubului din Ştefan cel Mare, în cazul biletelor nevândute la partida de Cupă, care se va disputa cu porţile închise din cauza scandărilor rasiste.

"Decizia Comisiei de Disciplină trebuie luată ca atare. Dinamo a fost pedepsită la fel ca şi Juventus, din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor. Timişoara este îndreptăţită să se adreseze Comisiei de Disciplină, pentru a cere depăgubiri clubului Dinamo din cauza biletelor nevândute la această partidă", a spus Sandu.

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat, joi, clubul Dinamo cu suspendarea terenului pentru un joc oficial şi o amendă de 60.000 de lei pentru scandările şi bannerele rasiste ale fanilor de la meciul cu Rapid din sferturile Cupei României, însă gruparea din Ştefan cel Mare a anunţat că va face apel la această decizie.

În urma acestei hotărâri, partida din semifinalele Cupei României dintre Dinamo şi FC Timişoara, care va avea loc la Cluj, la data de 28 aprilie, se va disputa fără spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite