FOTBAL: Mircea Lucescu: Liga Campionilor râmâne principalul obiectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi consideră că victoria în faţa echipei Dinamo Kiev şi calificarea în finala Cupei UEFA sunt o realizare deosebită şi istorică, Mircea Lucescu a declarat că perfomanţele din acest sezon obţinute cu Şahtior nu au nicio valoare dacă echipa nu va juca în Liga Campionilor.

“Este o victorie mare şi un rezultat deosebit ca Şahtior să ajungă în finala Cupei UEFA, la Istanbul, să joace în faţa a 70.000 de spectatori. E un lucru de istorie” a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă de după meci, informează site-ul oficial al clubului ucrainian.

Însă tehnicianul a precizat că performanţele din acest sezon ale echipei sale nu vor avea nicio valoare dacă Şahtior nu va juca în Liga Campionilor. “N-ar avea nicio valoare performanţa noastră dacă nu ne ducem anul viitor în Champions League. De aceea obiectivul meu principal rămâne calificarea în LC, al doilea finala aceasta de la Istanbul, iar al treilea Cupa Ucrainei”, a spus Lucescu.

Despre victoria cu 2-1 în faţa rivalilor de la Dinamo Kiev, Lucescu a explicat că formaţia sa a încercat să închidă culoarele către gol ale adversarilor. “A fost un meci dificil şi Dinamo Kiev merită toate felicitările pentru că a făcut o partidă foarte bună. E adevărat că noi, cu avantajul acelui 1-1 de la Kiev, am încercat să închidem absolut toate posibilităţile de a ajunge la gol. Am greşit o singură dată. Cred că noi am avut ocaziile cele mai bune au fost şi câteva salvări in extremis ale portarului Bogush şi cred că victoria noastră este absolut meritată”, a declarat  Lucescu, în faţa jurnaliştilor, la finalul partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite