FOTBAL: Mihai Stoica: "Cei de la Dinamo m-au ameninţat direct"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mihai Stoica: "Cei de la Dinamo m-au ameninţat direct"
FOTBAL: Mihai Stoica: "Cei de la Dinamo m-au ameninţat direct"

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că formaţia ialomiţeană va juca pe teren toatre meciurile, "indiferent de adversar şi de interesele care vor fi în jurul unei partide".

"Unirea va juca pe teren indiferent de adversar şi indiferent de interesele care vor fi în jurul unei partide, pentru că altfel Unirea nu ar mai exista. Cred că este cea mai frumoasă echipă din fotbalul românesc şi cu siguranţă a reuşit cea mai mare surpruiză din fotbalul românesc. N-am să ironizez pe nimeni şi îmi cer scuze de cei care s-au simţit lezaţi când am discutat despre Dinamo. A fost o diversiune pe care eram dator s-o fac, pentru că de cinci zile se discuta despre fuziunea care nu va exista niciodată. Lui Borcea îi ţin pumnii să fie tare şi să treacă peste aceste momente. Nu este nicio ironie în această declaraţie", a afirmat Stoica.

Mihai Stoica a comentat şi faptul că în pauza meciului Dinamo - FC Braşov au fost afişate imagini cu oficialul de la Urziceni lovind cu pumnul un suporter stelist: "Cei de la Dinamo probabil că vor să-mi creeze probleme, m-au ameniţat direct şi cred că era mai bine să arate imagini din meciurile lor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite