FOTBAL Borcea: "Ion Marin, antrenor până în luna mai"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL Borcea: "Ion Marin, antrenor până în luna mai"
FOTBAL Borcea: "Ion Marin, antrenor până în luna mai"

Preşedintele executiv al grupării din Ştefan cel Mare, Cristian Borcea, a declarat miercuri că are încredere în tehnicianul Ion Marin şi că acesta va rămâne antrenorul lui Dinamo până în luna mai a anului viitor, atunci când îi va expira contractul lui Andone cu Al Ahli.

"Dacă nu aveam încredere în Ion Marin, nu-l mai puneam antrenor principal. Pe Ioan Andone nu-l putem aduce până în mai şi până atunci va rămâne Ion Marin", a declarat preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, care a ţinut să demonteze şi zvonurile care îl dădeau pe Bergodi drept viitorul antrenor al alb-roşilor.

Borcea a sărit în ajutorul decarului naţionalei, însă, în acelaşi timp, a admis că Mutu a făcut erori. "A greşit că nu şi-a luat la revedere când a plecat de la naţională, dar se uită prea repede câte lucruri bune a făcut Mutu pentru prima reprezentativă. Se uită de vremea când dădea goluri şi naţionala câştiga, iar toată lumea era fericită", a replicat Borcea.

Oficialul dinamovist l-a criticat şi pe Adrian Cristea, după ce escapada nocturnă a acestuia, petrecută înaintea meciului cu Serbia, a fost dezvăluită de presă. "E inadmisibil ce a făcut Adrian Cristea. L-am certat, dar nu îi punem la îndoială valoarea", a încheiat Borcea. 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite