FOTBAL: Marian Iancu: "Balint a încercat să mă ia la mişto. Nu i-a mers!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Marian Iancu: "Balint a încercat să mă ia la mişto. Nu i-a mers!"
FOTBAL: Marian Iancu: "Balint a încercat să mă ia la mişto. Nu i-a mers!"

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, l-a ironizat din nou, luni, pe fostul tehnician al echipei, Gabi Balint, şi a anunţat că îl va numi pe Valentin Velcea antrenor principal şi după finalul sezonului, dacă acesta va obţine licenţa PRO.

"Gabi Balint m-a luat la mişto în vreo două conferinţe de presă şi până la urmă l-a luat pe el fotbalul la mişto. Dacă suntem şmecheri, să fim şi pe teren. Suntem şmecheri numai prin conferinţe, iar pe teren, în faţa lui Dan Petrescu şi a altor antrenori, ne-a tremurat fundul", a declarat Marian Iancu, la GSP TV.

Oficialul a precizat că este dispus să îl învestească pe interimarul Valentin Velcea în funcţia de antrenor principal. "E timpul să primească postul de principal. Ştie absolut totul şi e pregătit, iar dacă e pregătit, eu trebuie să-i dau şansa asta. Trebuie doar să îşi rezolve problema cu licenţa", a spus Iancu, care a explicat că decizia de a-l numi pe Velcea nu depide de câştigarea Cupei României, pentru că "nu există test pentru Vali Velcea".

Totodată, patronul timişorenilor a anunţat că nu va renunţa la echipă, graţie publicului de pe Dan Păltinişanu, în ciuda faptului că "după meciul cu Urziceni, îmi pierise cheful de fotbal". "Eu nu mai investeam de azi în fotbal, dacă la final nu se întâmpla acel lucru minunat, ca tot stadionul să o aplaude pe Unirea. Efectiv m-au înebunit, cât de supărat eram. Mi-am dat seama că merită să continui pentru acest public minunat, care a fost mereu peste echipă, peste mine şi peste autorităţi", a spus Marian Iancu.

Valentin Velcea a fost numit, luni, antrenor interimar la FC Timişoara pentru ultimele două meciuri ale sezonului după ce Gabi Balint a fost demis din funcţie, a anunţat preşedintele Gheorghe Chivorchian. Velcea, care a pregătit până în prezent echipa a doua a clubului, nu deţine încă licenţă PRO, însă formaţia bănăţeană a cerut dispensă, deoarece acesta mai are două săptămâni până îşi va susţine lucrarea. Totuşi, în sezonul 2006-2007, tehnicianul a condus FC Timişoara în 11 partide, obţinând şase victorii şi un egal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite