FOTBAL: Manea: "Am pierdut fără luptă azi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al giuleştenilor, Nicolae Manea, îi acuză pe fotbaliştii Rapidului că nu au luptat aşa cum ar fi trebuit pentru a obţine victoria în faţa lui FC Argeş. Vasile Maftei nu e de acord cu directorul tehnic, Nicolae Manea.

"Am pierdut fără luptă azi, e clar că jucătorii noştri nu fac faţă acestui program cu două meciuri pe săptămînă", a răbufnit Manea. Vasile Maftei nu e de acord cu directorul tehnic, Nicolae Manea, care a acuzat lipsa de dăruire a fotbaliştilor în meciul cu FC Argeş. "Facem spectacol pentru spectatorii neutri, dar e rău pentru şi pentru fanii rapidişti. Meritam măcar un egal. Nu sînt de acord cu domnul Manea, care a zis că nu am luptat azi. La victorii sîntem uniţi, la înfrîngeri jucătorii sînt vinovaţi", a spus Maftei.
 "Suntem neplătiţi de două luni, dar nu s-au împlinit cele 60 de zile, eu în 10 zile îmi pot depune memoriu, dar nu m-am gîndit la asta. Faptul că nu suntem plătiţi nu e totuşi o scuză pentru înfrîngeri, sînt prea multe eşecuri", a spus Maftei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite