FOTBAL: Lobonţ s-a accidentat grav şi poate rata restul sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Lobonţ, portarul echipei Dinamo Bucureşti, a suferit o accidentare serioasă în minutul 79 al meciului cu Gloria Bistriţa, câştigat de bucureşteni cu scorul de 5-0. Goalkeeper-ul a călcat strâmb când a sărit să reţină o minge şi nu a mai putut continua meciul.

Întrucât antrenorul Mircea Rednic efectuase toate schimbările, în poarta dinamovistă a intrat atacantul Marius Niculae, marcatorul primelor trei goluri ale echipei gazdă în meciul din această seară.

Starea lui Lobonţ pare destul de gravă. După accidentare nici nu s-a mai pus problema ca portarul să continuie jocul. După ce a primit rapid câteva îngrijiri medicale pe marginea terenului, Lobonţ a fost dus de urgenţă la spital pentru a afla cât de gravă este situaţia. Portarul nu mai putea călca deloc pe piciorul drept şi a avut nevoie de cârje ca să se deplaseze.

Cristi Borcea, preşedintele executiv al clubului Dinamo, a spus că este posibil ca Lobonţ să rateze restul sezonului după accidentarea suferită:

"Să ştiţi că nu mă gîndesc acum la rezultat, ci la Bogdan Lobonţ. Asta e, sper să mergem înainte. În cel mai fericit caz poate să aibă genunchiul deplasat, iar în cel mai rău caz, poate să aibă ruptură la ligamentul încrucişat", a declarat Borcea pentru Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite