FOTBAL: Lazăr şi Săpunaru nu s-au antrenat cu naţionala luni-seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Lazăr şi Săpunaru nu s-au antrenat cu naţionala luni-seară
FOTBAL: Lazăr şi Săpunaru nu s-au antrenat cu naţionala luni-seară

Mijlocaşul Costin Lazăr şi fundaşul Cristian Săpunaru nu au participat la primul antrenament efectuat, luni, de echipa naţională sub comanda noului selecţioner, Răzvan Lucescu.

Costin Lazăr a făcut doar recuperare, însă nu pe teren. În urma jocului de la Vaslui, mijlocaşul rapidist suferă de o recidivă la ligamentele unui genunchi. Lazăr va intra miercuri în programul normal al echipei. Nu a fost prezent nici Săpunaru, care va sosi în cantonament în seara zilei de luni.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a sosit la antrenamentul echipei, unde a vorbit de mai multe ori cu Răzvan Lucescu, în timp ce jucătorii efectuau încălzirea.

Şedinţa de pregătire a mai fost urmărită şi de către directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, iar directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan, a participat alături de jucători, în primele minute ale antrenamentului.

Răzvan Lucescu a împărţit lotul în două: cei care au evoluat duminică, în campionat (Coman, Pantilimon, Bucur, Alexa, Tănase, Roman, Niculae, Dănciulescu, Galamaz şi Chivu), au efectuat un antrenament uşor, de refacere, cu Bogdan Stelea, în timp ce Ghioane, Raţ, Costea, Neşu, Rădoi, Marica, Mara, Dănănae, Apostol şi Dorin Goian s-au pregătit normal cu selecţionerul.

După încălzire, aceştia din urmă au efectuat un joc şapte contra trei, apoi fotbal la porţi mici şi, în fine, un joc la porţi mari, cu Stelea unul dintre portari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite