FOTBAL: Ladislau Boloni este la doar patru etape de titlu în Belgia (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ladislau Boloni se apropie cu paşi repezi de titlul de campion în Belgia. Echipa pe care o conduce, Standard Liege, a învins, sâmbătă seara, cu scorul de 3-0, pe terenul lui Excelsior Mouscron, echipă antrenată de cel care este considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti belgieni din istorie, Enzo Scifo.

Misiunea elevilor lui Boloni a fost mai uşoară decât se aştepta cineva. Oguchi Onyewu a deschis scorul în minutul 14 iar Wilfried Dalmat a făcut 2-0 la un minut după pauză. Scorul final a fost stabilit de acelaşi Onyewu, în minutul 65. Cu această victorie, Standard se menţine pe primul loc în clasament indiferent de rezultatul pe care îl va obţine Anderlecht pe terenul celor de la KVC Westerlo.
“A fost un meci pe care noi ni l-am făcut uşor. Mai avem patru etape în care trebuie să apărăm cu grijă tot ce am obţinut de-a lungul acestui campionat. Doar de noi depinde să cucerim titlul”, a declarat, după meci, Ladislau Boloni. În cazul în care Standard va reuşi să cucerească titlul, pentru Boloni ar fi al doilea titlu de campion pe care îl cucereşte în carieră, după cel obţinut cu Sporting Lisabona, în Portugalia.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI CÂŞTIGAT DE STANDARD

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite