FOTBAL: Keşeru: "Sper să dau cât mai multe goluri pentru FC Tours"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Keşeru susţine că se simte bine la noua echipă, FC Tours, pentru care a marcat o dublă în ultima etapă din Liga a doua franceză.

"Mă simt foarte bine la această echipă şi mă bucur că am putut să înscriu. Această victorie înseamna un meci exemplu, pentru că eram într-o serie negativă, după patru meciuri fără victorie şi aveam nevoie de acest test pentru a putea respira mai lejer, din cauză că eram la patru puncte de prima echipă de la retrogradare".

"Oamenii au fost foarte bucuroşi, pentru că au insistat să vin aici. Se bucură că mi-am revenit la forma care m-a consacrat şi că am început să înscriu şi pentru Tours. Publicul încă nu mi-a compus cîntece, dar m-au aplaudat în momentul în care am fost schimbat", a spus Keşeru pentru Sport Total FM.

Atacantul împrumutat de FC Nantes în această iarnă a reuşit să înscrie, vineri, primul său gol pentru noua sa formaţie în victoria cu 4-1 în faţa lui FC Nîmes într-o partidă contînd pentru etapa a 24-a eşalonului secund francez.
FC Tours se află pe locul 10 în liga secundă franceză după 24 de etape, cu 32 de puncte, 15 mai puţine decît liderul Lens, care va juca luni în deplasare, cu Metz

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite