FOTBAL: Jupp Heynckes este noul antrenor a lui Bayern Munchen !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului german de fotbal Bayern Munchen a confirmat, luni, demiterea lui Juergen Klinsmann din postul de antrenor şi înlocuirea acestuia cu Jupp Heynckes până la finalul sezonului.

În vârstă de 44 ani, Klinsmann, fost selecţioner al Germaniei, a fost concediat la două zile după înfrângerea suferită de elevii săi pe teren propriu, în faţa formaţiei Schake 04, sâmbătă în cadrul etapei a 29-a din Bundesliga.

"Rezultatele din ultimele săptămâni, comportamentul echipei şi poziţia clubului în clasament, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, ne-au obligat să luăm această decizie", a precizat gruparea bavareză.

Înlocuitorul său, Jupp Heynckes (63 ani) a mai antrenat-o pe Bayern Munchen între 1987 şi 1992. Acesta va fi ajutat de Hermann Gerland, după ce secunzii lui Klinsmann, Martin Vasquez şi Nich Theslof, au fost la rândul lor demişi.

Jupp Heynckes a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid în 1998


Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, ocupă în acest moment locul trei în clasament, cu 54 puncte, după VfL Wolfsburg (57 pct) şi Hertha Berlin (55 pct), principalul obiectiv al noului antrenor fiind calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite