FOTBAL: Jucătorii timişoreni, departe de scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai promiţători jucători de la FC Timişoara, Srgian Luchin, a împlinit azi 23 de ani.

Fundaşul central a fost felicitat de colegi între două antrenamente. „Părinţii şi familia mi-au trimis mesaje, băieţii m-au felicitat în vestiar, mi-au urat numai bine şi să ne bucurăm la finalul campionatului de un trofeu. Îmi doresc să fiu sănătos, vedeţi ce s-a întâmplat cu Goga... Îmi pare rău pentru el”, a spus tânărul jucător alb-violet.


Luchin a vorbit şi despre scandalul dintre Marian Iancu şi Mircea Sandu. „Pe noi nu ne interesează acest scandal. Noi vrem să ne vedem de treabă pe teren, nu ne interesează ce se întâmplă în afara lui. Sperăm că vom primi înapoi cele şase puncte cu care am fost penalizaţi. Sunt binevenite, ne-ar prinde bine, dar nu depinde de noi. Noi încercăm să le recuperăm pe teren”, a declarat Luchin.


Niciun meciu uşor
Fundaşul central este de părere că apărarea va avea un rol important în obţinerea unui rezultat bun în meciul de duminică, Pandurii – FC Timişoara. Luchin a devenit în ultimul timp piesă de bază în linia de fund şi va fi cu siguranţă titular în etapa următoare, în condiţiile absenţei de lungă durată a lui Brezinsky şi a suspendării lui Cisovsky. „Oricine va intra în partida cu Pandurii în apărare trebuie să dea totul şi să ne ajute să obţinem cele trei puncte. Important e să debutăm cu dreptul şi în meciurile din deplasare. Toate partidele sunt dificile, trebuie să tratăm fiecare joc ca o finală, doar aşa putem să ţintim acolo sus. Vom întâlni o echipă foarte puternică, sunt convins de acest lucru. M-am uitat la meciurile din prima etapă, toate echipele au valoare”, a spus Srdjan Luchin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite