FOTBAL: Jose Miguel Gonzalez este noul antrenor al lui Contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional spaniol Jose Miguel "Michel" Gonzalez a fost numit în funcţia de antrenor al echipei spaniole de fotbal Getafe, la care evoluează fundaşul român Cosmin Contra.

"Le-am spus conducătorilor clubului că mai am nevoie de un singur meci pentru a rezolva situaţia, însă ei au decis să mă concedieze", a declarat Victor Munoz (52 ani), al 10-lea antrenor demis de la debutul actualei ediţii din Primera Division.

Michel a ocupat, până în luna decembrie, postul de director al centrului de juniori al lui Real Madrid, club la care s-a format ca jucător şi pentru care a evoluat între 1982 şi 1996, câştigând şase titluri de campion al Spaniei şi două Cupe UEFA.

În vârstă de 46 ani, Michel a mai antrenat formaţiile Rayo Vallecano şi Real Madrid B, iar acum îl va înlocui la Getafe pe Victor Munoz, care a fost concediat luni, ca urmare a rezultator slabe înregistrate în ultima perioadă de elevii săi. Gruparea de la periferia Madridului se află în acest moment pe locul 17, la un singur punct de zona retrogradabilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite