FOTBAL Internaţional C. de Argeş - Astra Ploieşti 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL Internaţional C. de Argeş - Astra Ploieşti 2-1
FOTBAL Internaţional C. de Argeş - Astra Ploieşti 2-1

Echipa antrenată de Ştefan Stoica a trecut, duminică, de Astra Ploieşti, scor 2-1, şi a obţinut astfel prima victorie pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I, transmite corespondentul NewsIn.



Internaţional: M. Popa - Matei, Viera, Raţiu, Neagu (Frăsineanu 38) - Băcilă, Răduţ, Vezan, Lazăr (Nasser 71) - E. Kone, Itu (Abiodun 85). Antrenor: Ştefan Stoica.

Astra: C. Munteanu - Mihalache, Oprsal, Rohat, Crăciun - V. Gheorghe (Păun 82), Strătilă (Hatchi 73), Seto - L. Ganea, Djokic (V. Sandu 77), Miranda. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: D. Matei 23, Vezan 32, Băcilă 50, Itu 82, M. Popa 90+2 / Strătilă 36, L. Ganea 42, Oprsal 43

Arbitri: Marian Balaci - Gero Szabo, Florin Păunescu;

Stadion: Dacia (Mioveni); Spectatori: 1.000;

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 8: Neagu a centrat foarte bine de pe partea stângă, iar Itu l-a învins pe Cristi Munteanu cu o lovitură de cap bine plasată;

1-1, min. 43: În urma unei lovituri de colţ, Seto a reluat spre poarta argeşenilor, iar Popa a respins până la Miranda, care a marcat din apropierea porţii;

2-1, min. 76: Ovidiu Vezan a reuşit să marcheze cu un şut extrordinar de la peste 25 de metri, care a lovit şi bara înainte să intre în poartă;

În minutul 30 al primei reprize, Neagu s-a lovit cap în cap cu un adversar şi a rămas mai multe minute pe gazon, după ce a suferit o comoţie puternică. Jucătorul nu a mai putut continua şi a fost înlocuit cu Frăsineanu. Neagu a fost dus la ambulanţa de pe marginea terenului unde a primit îngrijiri medicale câteva zeci de minute, însă nu a fost transportat la spital.

În partea secundă, în minutul 74, Internaţional a avut o mare şansă de gol, prin Kone, atunci când şutul său din doar 6 metri a lovit bara transversală a porţii lui Cristi Munteanu.

După reuşita din acest meci, Vezan a ajuns la cota 2 pentru formaţia argeşeană, în timp ce Itu a marcat primul său gol pentru echipa antrenată de Ştefan Stoica. De partea cealaltă, Osvaldo Miranda a marcat şi el al doilea gol pentru ploieşteni după cel din etapa trecută.

Înainte de această partidă, Internaţional Curtea de Argeş era singura echipă din Liga I care nu reuşise să câştige pe teren propriu. Până acum, argeşenii au mai disputat 5 jocuri acasă şi le-au pierdut pe toate. De partea cealaltă, Astra Ploieşti a rămas fără succes în deplasare în actuala ediţie a Ligii I, înregistrând doar două egaluri şi 3 înfrângeri.

Acesta a fost primul joc din istorie dintre cele două formaţii în Liga I.

În urma acestui rezultat, Internaţional a acumulat 15 puncte şi a urcat până pe locul 11, în timp ce Astra Ploieşti a rămas cu doar 12 puncte, pe poziţia a 14-a a clasamentului.

În etapa viitoare, Astra va juca pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ, în timp ce Internaţional Curtea de Argeş se va deplasa la Vaslui pentru partida cu gruparea pregătită de Marius Lăcătuş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite