FOTBAL: Guardiola: "Chelsea a avut un joc foarte defensiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Josep Guardiola, antrenorul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, a declarat că adversara catalanilor în semifinalele Ligii Campionilor, Chelsea Londra, a avut un joc foarte defensiv, foarte fizic, în manşa întâi, disputată pe Camp Nou şi încheiată 0-0.

"Rezultatul este cel care este. Chelsea a avut un joc foarte defensiv, foarte fizic. Vom merge însă pe Bernabeu (contra lui Real Madrid, sâmbătă - n. red.) şi la Londra (pe 6 mai, contra lui Chelsea - n. red.) cu aceeaşi stare de spirit. Am jucat bine. Nu pot decât să-mi apăr jucătorii pentru felul cum au evoluat", a afirmat Guardiola.

"Accidentarea lui Rafa (Marquez, indisponibil până la sfârşitul sezonului - n. red.) e cea mai proastă veste de azi, dar asta ne va face mai puternici. Sunt încântat de meciul reuşit de Leo (Messi - n. red.). Nu e niciodată uşor pentru un atacant să găsească spaţii, mai ales contra unor jucători foarte puternici din punct de vedere fizic", a continuat el.

"Arbitrul ia deciziile sale. Arbitrii însă trebuie să înţeleagă cum joacă fotbaliştii, cu ce intenţie. Nu a fost drept să primim acelaşi număr de cartonaşe galbene ca cei de la Chelsea", a mai spus tehnicianul spaniol. Pe Camp Nou, Barcelona şi Chelsea au primit fiecare câte două cartonaşe galbene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite