FOTBAL: Gigi Becali: "Lăcătuş va pleca singur!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, s-a declarat, vineri, foarte nemulţumit de evoluţia echipei după derby-ul cu Rapid, scor 1-2, lăsând să se înţeleagă că nu îl va demite pe Marius Lăcătuş, dar că aşteaptă ca antrenorul să plece singur la finalul sezonului.

"Am auzit că suporterii au cerut demisia unui simbol, iar asta înseamnă că sunt foarte supăraţi. Ar trebui o remaniere la nivelul jucătorilor, dar poate că ar mai trebui şi altă remaniere. Nu ştiu însă ce, îmi dau şi eu cu părerea. Eu nu o să îl dau afară pe Lăcătuş niciodată. Depinde doar de el. Dacă el crede că poate conduce Steaua, atunci să rămână. Am avut o clauză prin care îi reziliam contractul dacă nu terminăm în primele trei, dar am scos-o. Nu vreau să îl rănesc, dar eu cred că nu se va uita la bani şi va pleca singur. Cred că şi-a dat seama dacă poate să stea pe banca tehnică. El nu prea poate cu antrenoratul, după părerea mea. Oricum, el e un mare om şi l-aş vrea lângă mine în cadrul clubului", a spus Becali la GSP TV.

MAI CITIŢI:

Becali: "Rapid a fost o echipă de jaloane şi ne-am făcut de râs!"

Lăcătuş: "Nu mă interesează că am pierdut din simpatia fanilor!"

Viorel Hizo: "Jucătorii mei sunt admirabili"

Finanţatorul echipei din Ghencea a mai spus că în cazul în care Marius Lăcătuş va pleca nu va investi foarte mulţi bani pentru a aduce un antrenor cu nume. "Nu cred că o să dau bani mulţi ca să aduc un antrenor mare, nu are rost. Trebuie să am grijă, că un antrenor mare vrea salariu aproape un milion de euro. În plus el o să ceară să îi mai aduc jucători de vreo 10 milioane şi nu mai vreau să dau bani", a afirmat omul de afaceri, care a adăugat că a fost foarte mulţumit de prestaţia arbitrului german Florian Meyer.

Patronul a adăugat că a investit  25 de milioane de euro în transferuri degeaba şi nicunul dintre jucători nu merită investiţia făcută: "Toja este singurul care face banii cât de cât şi ar mai fi şi grecul Kapetanos, dar oricum l-am luat gratis. Szekely, Semedo şi Pleşan au fost mâini moarte pe teren, iar Nicoliţă, care este temelia Stelei, nu a fost decât rezervă".

Latifundiarul se consideră vinovat într-o mare măsură pentru situaţia în care a ajuns echipa, deoarece nu s-a mai implicat aşa cum făcea înainte. "M -am luat după marii oameni de fotbal şi nu am făcut nimic. Cât m-am băgat eu, am jucat numai prin Liga Campionilor, iar acum nimic. Ar trebui să fac o înţelegere cu trei, patru ziarişti, care sunt cei mai pricepuţi la fotbal, ca să văd eu ce poată să facă ei, că mă tot critica toată lumea că mă băgam la echipă. Să vedem dacă ei pot să aducă puncte pentru România cu Steaua", a conchis Gigi Becali.

Steaua a pierdut, vineri, derby-ul cu Rapid, scor 1-2, şi a înregistrat astfel prima înfrângere acasă după o pauză de peste doi ani, iar în urma acestui rezultat roş-albaştrii au căzut pe locul 6, în timp ce giuleştenii au urcat până pe poziţia a 4-a.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite