FOTBAL: Ghionea: "După meciul cu CFR Cluj am şi mai mari speranţe la titlu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Stelei, Sorin Ghionea, susţine că este din nou încrezător că formaţia din Ghencea poate cuceri titlul în acest sezon, după meciul cu CFR Cluj, în care a dominat chiar şi în inferioritate numerică.

"A fost un meci frumos, deschis oricărui rezultat, dar e păcat de ocaziile pe care le-am creat, dar nu le-am fructificat. Mi-aş fi dorit cele 3 puncte, dar fotbalul nu se joacă pe ocazii, ci pe goluri. Acum am şi mai mari speranţe la titlu, după ce am văzut atitudinea din teren a jucătorilor la meciul cu CFR Cluj. Nu ne-am luat adio de la titlu, până nu dispar şansele, vom lupta până la capăt", a spus Ghionea.

Autorul golului stelist, Dayro Moreno, speră că a reuşit să treacă de pasa proastă din ultima vreme şi îşi va reveni la forma care l-a consacrat, fiind fericit, de asemenea, că Becali a fost eliberat de arest. "Sunt bucuros că am reuşit să marchez, am reuşit să trec peste perioada mai puţin fastă. Am marcat un gol important, dar trebuie să continui să muncesc şi să joc cât mai bine. Patronul a fost mereu alături de noi, ne-a ajutat şi o va face în continuare, iar faptul că a fost eliberat a reprezentat o motivaţie în plus pentru noi".

Fundaşul dreapta George Ogăraru consideră că Steaua ar fi putut câştiga meciul, dacă nu ar fi ratat cu atâta nonşalanţă. "Sunt dezamăgit, pentru că am avut destule ocazii. Noi am greşit o dată şi am luat un gol, ei au greşit de mai multe ori, dar din păcate nu am reuşit să fructificăm. E trist, pentru că am făcut un meci bun şi ne-am dăruit foarte mult, mai ales în inferioritate numerică. Cred că CFR a obţinut un punct mare. După acest joc, suporterii ar trebui să fie mândri de noi", a spus Ogăraru, care se consideră vinovat pentru golul clujenilor.

Columbianul Juan Toja s-a declarat mulţumit de jocul prestat, dar nu şi de rezultatul final: "Nu e cel mai bun rezultat pe care îl puteam obţine, am încercăt să câştigăm, dar nu am reuşit, Am făcut un joc foarte bun şi pot spune că nu sunt mulţumit de rezultat. A fost greu să jucăm atât de mult timp în 10, mai ales că am pierdut un jucător important, dar cred că ne-am descurcat bine. Şi CFR a jucat bine, are fotbalişti care ştiu cu mingea, dar cred că am fost peste ei. Au fost câteva erori de arbitraj, dar trebuie să mergem mai departe, nu putem să ne certăm pentru asta".

Steaua a remizat, miercuri, scor 1-1, cu CFR Cluj, în derby-ul etapei a 26-a a Ligii I, deşi a fost condusă încă din primele minute şi a evoluat jumătate de oră cu un jucător mai puţin pe teren, continuând să fie neînvinsă în faţa grupării din Gruia pe teren propriu de 60 de ani.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite