FOTBAL: Florentino Perez: "Vreau să-l aduc pe Kaka la Real Madrid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Florentino Perez: "Vreau să-l aduc pe Kaka la Real Madrid"
FOTBAL: Florentino Perez: "Vreau să-l aduc pe Kaka la Real Madrid"

Noul preşedinte al clubului spaniol Real Madrid, Florentino Perez, învestit în funcţie luni, a declarat că vrea să aducă "mari jucători" la echipă, dar nu a dat nume, informează AFP.

"Mulţi dintre socios şi suporteri aşteaptă astăzi primele cuvinte şi vreau să le spun că vom face tot posibilul pentru a forma o echipă spectaculoasă, cu jucători mari, exemplari pe teren şi în afara lui.Vrem ca Real Madrid să fie considerat cel mai bun club al secolului al XXI-lea", a spus Perez în cadrul primei sale conferinţe de presă.

Preşedintele nu a anunţat numele viitorului antrenor, dar presa a scris că acesta va fi chilianul Manuel Pellegrini, care va pleca de la Villarreal, după cum a anunţat şi directorul general al clubului său, Jose Manuel Llaneza.

Presa spaniolă a scris şi că Perez, în vârstă de 62 de ani, vrea să-l aducă la Real Madrid şi pe brazilianul Kaka de la AC Milan. Oficialul lui Real va fi consiliat la Real de fostul mare internaţional francez Zinedine Zidane.

Florentino Perez a mai fost preşedintele la Real Madrid între 2000 şi 2006, când i-a transferat pe Figo, Zidane, Ronaldo sau Beckham. Sub conducerea sa, formaţia spaniolă a câştigat două campionate (2001, 2003) şi Liga Campionilor (2002).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite