FOTBAL: Figo: "Mâine va fi ultima mea duminică ca fotbalist profesionist"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Figo: "Mâine va fi ultima mea duminică ca fotbalist profesionist"
FOTBAL: Figo: "Mâine va fi ultima mea duminică ca fotbalist profesionist"

Mijlocaşul portughez al lui Internazionale Milano, Luis Figo, a afirmat, sâmbătă, că partida cu Atalanta, din etapa a 38-a din Serie A, va fi ultima din cariera sa de jucător profesionist, acesta urmând să se retragă din activitate la finalul acestui sezon, informează site-ul oficial al lui Inter.

"Duminică, 31 mai, va fi ultima mea duminică ca fotbalist profesionist. Pe această cale, aş dori să le mulţumesc suporterilor nerazzurri pentru afecţiunea pe care mi-au arătat-o încă din prima mea zi la Milano. Îmi face plăcere că ultimul meu joc va fi pe San Siro, unde vom celebra câştigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv. Victoria şi performanţa au fost singurele obiective ale carierei mele. Ştiu că pentru a câştiga există o singură cale, aceea de a munci şi a face sacrificii. Fotbalul mi-a oferit multe bucurii şi satisfacţii, dar mai presus de toate mi-a dat şansa să întâlnesc oameni minunaţi care îmi vor rămâne prieteni toată viaţa", a spus fostul internaţional portughez într-un comunicat postat pe site-ul lui Inter.

Figo, care în luna noiembrie va împlini 37 de ani, declara recent că şi-ar dori să-şi prelungească înţelegerea cu formaţia milaneză. Acesta evoluează pentru Inter din 2005, iar în cele patru sezoane petrecute în tricolul echipei nerazzure a câştigat 4 titluri în Serie A. Contractul lui Figo cu formaţia la care activează şi Cristian Chivu expiră luna viitoare.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite