FOTBAL: Ferguson şi McGregor , suspendaţi pe timp nelimitat din naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Scoţiană de Fotbal a anunţat, vineri, că jucătorii lui Rangers, Barry Ferguson şi Allan McGregor, nu vor mai fi convocaţi pe viitor la prima reprezentativă din cauza actelor de indisciplină pe care le-au săvârşit după eşecul cu Olanda, din preliminariile CM 2010, informează AFP.

"Ca urmare a evenimentelor care au avut loc în cursul săptămânii trecute, şi, mai cu seamă, în ultimele 48 de ore, Scottish FA a confirmat că Barry Ferguson şi Allan McGregor nu vor mai fi convocaţi în naţionala Scoţiei", se arată într-un comunicat postat pe site-ul Federaţiei.

În cursul zilei de vineri, conducerea lui Rangers a anunţat că mijlocaşul Barry Ferguson nu va mai fi căpitanul echipei, iar el şi portarul Allan McGregor au fost trimişi acasă de la antrenament din cauza problemelor de indisciplină de la prima reprezentativă. De asemenea, cei doi vor fi amendaţi cu salariul pe două săptămâni, după ce, la finalul meciului pierdut cu scorul de 0-3 în faţa Olandei, aceştia s-au îmbătat şi au provocat un scandal la hotelul în care era cazată naţionala Scoţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite