FOTBAL: Fabio Cannavaro se întoarce la Juventus (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fabio Cannavaro, fotbalistul care mai are contract până în vară cu Real Madrid va reveni din sezonul viitor în Serie A. Impresarul jucătorului, Gaetano Fedele a mărturisit că gruparea din Torino a făcut o ofertă extrem de interesantă pentru căpitanul "Squadrei Azzurra", iar cel mai probabil Fabio va îmbrăca din nou tricoul alb-negru din vară.

"Acordul nostru cu Juventus s-ar putea să fie pentru mulţi ani. Clubul Juventus ne-a făcut o ofertă pe care am studiat-o, apoi i-a contactat şi pe cei de la Real Madrid. Fabio este fericit că se va întoarce. Ne-au contactat şi formaţii din Anglia sau Rusia, însă Juventus a fost cel mai corect", a spus procuratorul Fedele.

Balonul de Aur din 2006

Italia a devenit Campioană Mondială în 2006, iar căpitanul ei, nimeni altul decât Fabio Cannavaro, a primit trofeul de cel mai bun fotbalist al anului precedent. "O alimentaţie echilibrată, mult sex şi somn. Apoi, nu fumez şi nu beau alcool. Cel mult, beau Coca-Cola′′, şi-a explicat reţeta succesului fundaşul.

A început fotbalul la Napoli


Napoletan de origine, Fabio a început fotbalul la opt ani, iar după doar trei ani avea să fie protagonistul unui episod care i-a marcat cariera. Ajuns la echipa de tineret a clubului SSC Napoli, Cannavaro l-a înfruntat, într-unul dintre meciurile-scoală, pe marele Diego Maradona. O intrare dură asupra argentinianului i-a atras lui Fabio criticile unuia dintre conducătorii grupării, care l-a ameninţat cu excluderea din lot.

A fost coleg cu Mutu la Juventus


Cannavaro, care va împlini 36 de ani în septembrie, a petrecut 2 ani la Juventus, înainte de a pleca la Real Madrid, unul din motive fiind şi faptul că formaţia italiană a fost retrogradată din cauza afacerii meciurilor trucate din 2006. Dacă Briliantul a ales atunci Fiorentina, fostul său coechipier s-a îndreptat către campionatul Spaniei.

Pe nepotul său îl cheamă Adrian


Fiul fotbalistului Paolo Cannavaro, fratele mai mic al jucătorului de la Real Madrid, a fost botezat după numele lui Adrian Mutu. “Mă aflam în Anglia. Jucam atunci pentru Chelsea. Întro seară am primit un telefon de la Paolo, care mi-a spus că s-a născut Adrian. El îmi promisese pe când jucam împreună la Parma că îşi va boteza următorul său copil după prenumele meu. M-a bucurat enorm”, a povestit Adrian Mutu.

A fost la nunta lui Mutu


Dacă la Parma a fost coechipier cu Paolo, la Juventus “Briliantul” a jucat în aceeaşi echipă cu Fabio Cannavaro. Cei doi sunt prieteni şi în afara terenului de fotbal. La nunta lui Adrian cu Consuelo, în 2005, Balonul de Aur din 2006 a fost printre singurii jucători de la clubul din Torino prezenţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite