FOTBAL: "Dinamo are mai multă experienţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: "Dinamo are mai multă experienţă"
FOTBAL: "Dinamo are mai multă experienţă"

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, sâmbătă, că are încredere că formaţia sa va obţine un rezultat bun în derby-ul cu Dinamo, cu toate că rivala are jucători mai experimentaţi, dar roş-albaştrii formează în prezent o echipă cu o manieră şi un stil de joc proprii.

"Dinamo a jucat foarte bine, a fost o surpriză faptul că s-a calificat cu Slovan, dar are acest merit pentru că are jucători de valoare şi atunci este o echipă care poate pune probleme. Steaua are acum o identitate, un joc al ei, chiar dacă nu a avut mereu continuitate, dar zic că băieţii sunt pregătiţi pentru derby. Cei de la Dinamo au poate mai multă experienţă, dar asta nu mă face să mă tem, sunt sigur că echipa mea va face un meci foarte bun. Nu trebuie să punem prea mare presiune pe jucători, vom încerca să ne facem jocul", a spus Bergodi la conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu Dinamo.

Tehnicianul nu crede că Dinamo are un plus faţă de Steaua în ceea ce priveşte psihicul jucătorilor după play-off-ul pe care ambele echipe l-au jucat în Liga Europa: "Dinamoviştii au un moral bun pentru că au câştigat cu Slovan şi s-au calificat, dar şi noi suntem liniştiţi, pentru că am mers în grupele Ligii Europa. Mâine vom juca de la egal la egal, va un meci de 1 X 2. Steaua nu se mulţumeşte cu un egal niciodată, sper că aceeaşi mentalitate o au şi băieţii. Mergem la orice meci cu gândul la victorie, iar dacă la sfârşit, dacă jucăm bine şi se termină cu o remiză, asta e".

image



"Nu vreau să se bage nimeni peste mine ca să-l iau pe Dayro"



 Bergodi despre Dayro Moreno: "Trebuie să se pregătească, s-o ia încet, încet, cu dăruire, cu atitudine. Întrebaţi-mă de el după trei săptămâni, după o lună. O să-l iau în considerare dacă arată o atitudine diferită faţă de ce a arătat anul trecut, dar trebuie să treacă timpul. Când voi constata eu că poate reveni la prima echipă, şi nu altcineva, atunci va veni Dayro la Steaua. Nu vreau să se bage nimeni peste mine şi să-mi spună că Dayro a jucat bine în Cupa României, că a dat gol, că a făcut recuperare în careu... E o surpriză pentru mine că el a putut juca 30 de minute în jocul din Cupă. Bine, a jucat 30 de minute atunci, a transformat un penalty şi gata, hai la prima echipă! E incredibil, numai în România se putea întâmpla aşa ceva!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite