FOTBAL: David Beckham vrea să se întoarcă la AC Milan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: David Beckham vrea să se întoarcă la AC Milan
FOTBAL: David Beckham vrea să se întoarcă la AC Milan

Internaţionalul englez al lui LA Galaxy, David Beckham, care în acest an a evoluat sub formă de împrumut la AC Milan, a afirmat, luni, că îşi doreşte să se întoarcă la clubul italian la finalul angajamentului cu gruparea din Statele Unite, scadent în luna octombrie, informează The Telegraph.

"Întotdeauna am spus că mă voi întoarce să termin sezonul alături de Galaxy. Recunosc însă că nu mă aşteptam să stau şase luni în Serie A, dar mă bucur că am avut oportuitatea să joc la AC Milan în toată acestă perioadă. După partida cu Andorra voi lua o pauză de patru săptămâni, timp în care voi urma un program special care să-mi permită să îmi păstrez condiţia fizică. Apoi mă voi întoarce în America, pentru finalul campaniei în MLS. În final, vreau să revin la Milan", a declarat mijlocaşul în vârstă de 34 de ani.

Beckham a mai spus că dorinţa de a juca pentru naţionala Angliei la Campionatul Mondial din 2010 este factorul care îl motivează să rămână în fotbalul de cel mai înalt nivel: "Cred că ceea ce mă împinge de la spate este dorinaţa enormă de a-mi reprezenta ţara la turneul final din Africa de Sud. Deocamdată, nimic nu îmi grantează că voi fi prezent la Campionatul Mondial de anul viitor, dar sper că fac ceea ce trebuie pentru a rămâne în vederile selecţionerului".

Fostul jucător al lui Manchester United şi Real Madrid a bifat 14 meciuri şi a marcat două goluri pentru AC Milan în 2008. Acesta mai are contract cu formaţia LA Galaxy până în luna octombrie şi ar putea evolua din nou pentru clubul rossoner începând cu luna decembrie.

Reprezentativa Angliei este liderul Grupei a 6-a din preliminariile Cupei Mondiale din 2010 şi va întâlni sâmbătă, în deplasare, naţionala statului Kazahstan, pentru ca patru zile mai târziu să primească vizita Andorrei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite