FOTBAL: Cristi Borcea: "Nu putem lua titlul aşa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Bucureşti a pierdut surprinzător cu scorul de 0-1 pe terenul echipei Politehnica Iaşi, formaţie care se luptă pentru evitarea retrogradării. Unicul gol al meciului a fost reuşit în minutul 87 de Lucian Munteanu, care a marcat cu o lovitură de cap după un corner.

Partida a fost destul de modestă din punctul de vedere al spectacolului, iar Dinamo a jucat neaşteptat de slab pentru statutul sau de lider al clasamentului. Cristi Borcea, preşedintele executiv al echipei dinamoviste, era foarte afectat la finalul partidei: "Nu poti sa castigi campionatul daca nu bati la Iaşi sau la Mediaş", a declarat Borcea.

Acţionarul Vasile Turcu a recunoscut că dinamoviştii au fost aroganţi înaintea meciului de la Iaşi.

"Pot să mai comentez ceva despre joc? Ne-am crezut prea buni! Am tratat jocul de sus. Nu ne concentrăm cu echipele mici. Nu mai contează dacă ne egalează Timişoara. Toată lumea spune că sîntem deja campioni, dar mai sînt meciuri. Am pierdut trei puncte, dar nu este un capăt de ţară”, a spus Vasile Turcu la Sport.ro.

De partea cealaltă, Cristiano Bergodi, antrenorul ieşenilor, era fericit după ce echipa sa a câştigat trei puncte uriaşe în lupta pentru evitarea retrogradării.

"Sunt fericit, este meritul jucătorilor mei că am câştigat acest meci. Victoria noastră este meritată. Pot spune că am, făcut o minune", a declarat Bergodi.

POLI IAŞI - DINAMO 1-0 (L. Munteanu 88)  

Poli Iaşi: Pleşca - Buta, Straton (Ad Ilie 46), Cr. Munteanu, Pecnik - Bersnjak - Viveiros, P. Jovanovic, Ignatov (M. Oprea 77), Miclea (Montiel 60) - Cr. Bratu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Dinamo: Lobonţ - Blay, L. Goian, Moţi, Simao - Zicu (Ze Kalanga 58), Izvoranu (Miranda 33), Tamaş, Adrian Cristea - Niculae (Niculescu 80), Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: P. Jovanovic 73, L. Munteanu 88, Montiel 90, M. Oprea 90+3 / Blay 52, Simao 66, L. Goian 69, Moţi 86

Arbitri: Teodor Crăciunescu - Zoltan Szekely, Sorin Caia.

Stadion: Emil Alexandrescu; Spectatori: 10.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite