FOTBAL: Cosmin Contra a rămas fără antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului spaniol Getafe, la care evoluează şi Cosmin Contra, a luat luni decizia de a-l demite din funcţie pe antrenorul Victor Munoz, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, informează ediţia online a cotidianului Marca.

Tehnicianul a fost demis din cauza rezultatelor slabe ale echipei, care are cu un singur punct mai mult decât formaţiile care se află zona retrogradării în liga secundă.

Victor Munoz a antrenat în carieră echipe precum Real Mallorca, Logrones, Lleida, Villarreal, Real Zaragoza, Panathinaikos şi Recreativo Huelva. El a preluat funcţia la Getafe în vara anului 2008, fiind înlocuitorul lui Michael Laudrup.

 Fundaşul formaţiei spaniole Getafe, Cosmin Contra, a vorbit despre demiterea antrenorului Victor Munoz de la conducerea echipei sale: "Nu s-a întâmplat nimic neobişnuit. În 17 meciuri nu am obţinut decât două victorii, iar conducerea a decis să demită antrenorul. Atâta tot. Miercuri o să avem un antrenament, şi cel mai probabil atunci o să ne anunţe noul antrenor, nu cred că o să rămână secundul în locul lui Munoz".

Contra îi susţine pe Hagi şi Răzvan Lucescu
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite