FOTBAL: Corinthians vrea peliculă dedicată revenirii lui Ronaldo(VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea spectaculoasă a atacantului brazilian Ronaldo, care înscrie gol după gol pentru Corinthians, i-a făcut pe conducătorii clubului din Sao Paulo să se gândească la posibilitatea de a-i dedica un film celui mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale de fotbal.

"Ne gândim să producem o peliculă dedicată revenirii lui Ronaldo. Istoria lui Corinthians în 2009 pare inspirată din scenariile de la Hollywood", a declarat Luis Paulo Rosemberg, directorul lui Corinthians, echipă care a evoluat în sezonul trecut în divizia secundă a campionatului Braziliei. Acum, însă, formaţia este la un pas de câştigarea campionatului statului Sao Paulo, graţie celor două goluri marcate duminică de Ronaldo, pe terenul lui FC Santos, fostul club al lui Pele, în prima manşă a finalei competiţiei.

"Revenirea lui Ronaldo a încântat întreaga Brazilie. A fost un moment magic pentru întreaga societate, chiar şi fanii lui Santos aplaudându-l după partidă", a adăugat oficial lui Corinthians, al doilea club brazilian ca popularitate în Brazilia, după Flamengo.

Accidentat grav la genunchiul stâng în februarie 2008, în timpul unui meci din campionatul Italiei, Ronaldo a revenit pe gazon la începutul acestui an, reuşind să marcheze până acum opt goluri în zece partide disputate pentru Corinthians.

Uite cele două goluri reuşite de Ronaldo:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite