FOTBAL: Copos: "Am obţinut o victorie istorică!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei Rapid, George Copos, a declarat, vineri, după derby-ul cu Steaua, scor 2-1, că este foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor giuleşteni, care s-au dăruit exemplar şi au obţinut o victorie extrem de importantă în Ghencea.

"Rapid a avut două ocazii şi a dat două goluri Stelei, mi se pare că suntem o echipă eficientă. Am obţinut o mare victorie, istorică. Băieţii au fost extraodinari, banca tehnică a fost şi ea la înălţime, iar conducerea executivă, pentru că a fost alături de echipă, a fost şi ea extraodinară. Băieţii nu au avut o primă specială pentru acest joc, eu o să dau doar 200.000 de euro pentru toată echipa, dacă vom merge în Europa League", a spus Copos la GSP TV.

Finanţatorul Rapidului a dezvăluit că are mare încrede în antrenorul Viorel Hizo, iar vineri, în urma unei discuţii avute cu acesta, s-a înţeles pentru un contract pe încă doi ani cu tehnicianul, care a fost numit iniţial în funcţie doar până la finalul campionatului.

Copos a adăugat că decizia sa de a se retrage de la Rapid nu s-a schimbat şi în continuare caută un cumpărător pentru formaţia din Grant: " Decizia mea este definitivă şi irevocabilă. Nu mai pot să duc această echipă, chiar dacă aş da totul pentru ea, tot ce e mai bun. Căutăm un om mai bun şi mai puternic financiar decât mine".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite