FOTBAL Napoli: "Nu mergem în vacanţă la Cluj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL Napoli: "Nu mergem în vacanţă la Cluj"
FOTBAL Napoli: "Nu mergem în vacanţă la Cluj"

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, joi, că jucătorii săi nu vor merge în vacanţă la Cluj şi vor să obţină cel puţin un rezultat de egalitate în meciul contra CFR-ului, transmite corespondentul NewsIn.

"Toate meciurile rămase din acest tur sunt extrem grele şi foarte importante. CFR Cluj este o echipă foarte puternică, dar nici noi nu o să mergem în excursie şi chiar vrem să obţinem puncte. Nu se poate spune că adversarii vor fi obosiţi după meciul din Liga Europa, deoarece au 30 de jucători în lot, toţi foarte buni. Noi avem 23 de fotbalişti, dintre care 4 nu vor evolua cu CFR, Munteanu, Oprsal, Ganea şi Djokic, toţi suspendaţi", a spus Napoli.

Tehnicianul italian a vorbit şi despre motivele care l-au făcut să accepte oferta clubului ploieştean: "Am venit la Astra pentru că i-am promis patronului că echipa nu va retrograda, iar la iarnă aştept întăriri, pentru că nu pot juca mereu doar cu fotbaliştii pe care îi am acum în lot".

De aceeaşi părere a fost şi preşedintele Consiliului Director al clubului, Marcel Iancu, care deja a început tatonările în privinţa jucătorilor vizaţi pentru un transfer în iarnă: "Îmi doresc la echipă fotbalişti buni si foarte buni. Ne interesează Iulian Tameş de la FC Argeş, însă aşteptăm ca acesta să-şi rezolve problemele pe care le are cu clubul piteştean. Am vorbit deja cu el de două ori şi sper să fie bine până la urmă", a spus oficialul ploieştenilor, care a mai adăugat că Astra va face apel în cazul Liviu Ganea, suspendat 3 etape în urma incidentului din finalul partidei cu Ceahlăul.

Meciul CFR Cluj-Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18:00,  pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite