FOTBAL: Centralul Ionică Serea a fost exclus din arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza prestaţiei de la meciul CFR Cluj - FC Vaslui (scor 2-0), considerate foarte prostă, centralul din Focşani a fost retogradat pentru şase luni în lotul B. Dar vârsta maximă de la lotul B este 39 de ani, iar Serea a împlinit anul trecu această vârstă, înseamnă că arbitrul şi-a încheiat activitatea.

Observatorul meciului de miercuri seara, Dan Petrescu, i-a acordat nota 5, ceea ce înseamnă foarte prost. Arbitrul Ionică Serea a declarat pentru www.adevarul.ro că a revăzut partida şi consideră că nu a greşit. "La dulelul dintre Temwanjera şi Dani, mingea e jucată de jucătorul clujean, iar la cel dintre Wesley şi Galiassi îmi pare rău că nu i-am acordat cartonaş galben jucătorului de la FC Vaslui pentru simulare", a afirmat Serea.

Legat de faptul că prin retrogadarea în lotul B practic şi-a încheiat cariera de arbitru, Serea a spus că nu este afectat de loc şi l-a considerat ca principal vinovat de această decizie pe Adrian Porumboiu. "Nu sunt afectat absolut deloc. Sunt încă tânăr, am dor 39 de ani şi viitorul în faţă. Dacă aş fi avut 60 de ani, aş fi afectat. De fapt nu Comisi Centrală a Arbitrilor m-a dat afară, ci Adrian Porumboiu. El este un om puternic, iar eu unul mic. Nu mă puteam bate cu el. De aceea nici nu sunt supărat", a declarat fostul arbitru.

Porumboiu spune că Serea nu avea ce căuta în arbitraj

Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei FC Vaslui şi fost arbitru internaţional, a afirmat pentru www.adevarul.ro că Serea nu avea ce căuta în arbitraj. "Serea nu trebuia să fie lăsat să fie arbitru. El este doar după şpagă, o casă de comenzi care să execute la comandă, cum a făcut-o şi aseară. Eu nu pot intra în polemică cu el întrucât este un retardat mintal, un om primit care fură şi fuge. Am avut două penaty-uri cât se poate de clare cu CFR Cluj", a afirmat Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite