FOTBAL: Cârţu nu-l mai vrea pe Orac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit de atitudinea unor jucători la pregătirea din primul stagiu din Turcia, antrenorul Sorin Cârţu a cerut conducerii să ia măsuri, pe aceeiaşi listă fiind, iniţial şi Sergiu Mândrean.

Preşedintele pandurilor a anunţat ieri că Orac acesta e liber să îşi caute o altă echipă iar dacă nu va reuşi să gasească va fi cedat sub formă de împrumut la CSM Vâlcea: „Lui Orac îi dăm drumul să-şi găsească echipă. El e oficial pe lista de transferuri a clubului. Dacă îl vor cei de la Vâlcea îl las la Vâlcea, sub formă de împrumut. Dar dacă îşi găseşte echipă, îl las să plece la orice echipă doar că pentru dezlegarea lui cerem 100 000 de euro.” Oficialul de la Pandurii a explicat azi că Pandurii are o colaborare cu CSM Vâlcea prin sindicatele miniere de la Berbeşti care sunt printre acţionarii clubului vâlcean dar şi la Pandurii prin intermediul USMO: „La Vâlcea Orac ar putea merge împrumut pentru că noi continuăm relaţia pe care o avem cu Berbeştiul de mai mult timp. Preferăm să-i ţinem noi pe jucători şi să-i plătim noi în continuare după aceea primim de la Berbeşti exact banii de care avem nevoie să le plătim jucătorilor salariile. Avantajul nostru este că pe această filieră, aproape toţi jucătorii care au evoluat la Vâlcea au progresat având jocuri în picioare şi au fost vânduţi apoi la preţuri bune.” Orac este un jucător bun după părerea lui Marin Condescu care a mai precizat că antrenorul l-a pus pe lista de transfer pentru că are foarte mulţi mijlocaşi: „Din punctul meu de vedere, Orac este un jucător bun, la fel ca şi Nalaţi la care Sorin a renunţat. Dar, la mijloc, este o concurenţă mare şi e păcat să nu joace acum când sunt tineri.” Adrian Nalaţi precum şi Liviu Mihai, doi dintre jucătorii la care Sorin Cârţu a renunţat recent au ajuns sub formă de împrumut la CSM Vâlcea.

Condescu: „Mândrean va merge în Antalya”

Preşedintele Marin Condescu a anunţat că fundaşul Sergiu Mândrean va rămâne la echipă după ce fusese solicitat de CSM Vâlcea pentru un împrumut. „Pe Mândrean îl vor cei de la Vâlcea şi eram dispuşi să-l împrumutăm acolo dar el va merge acum cu echipa în Antalya şi în cel de-al doilea stagiu. Nu s-a reuşit perfectarea transferului fundaşului bosniac, Matijas Pejic, cu care eram în tratative şi care făcuse pregătirea cu noi.” Oficialul a explicat că antrenorul Sorin Cârţu a avut unele nemulţumiri legare de fundaşul Mândrean care a acuzat unele probleme medicale şi nu s-a antrenat o perioadă lipsind de la şase şedinţe de pregăitire: „Am primit raportul de la antrenor şi cred că a fost foarte bine făcut. Ştiu fiecare jucător cât s-a antrenat şi cât a stat şi de ce a stat. Despre Mândrean antrenorul crede că încă se protejează după ce a avut o accidentare şi de aceea Sorin Cârţu a spus că nu va conta pe el în retur. Dar asta numai în cazul în care am fi transferat alt jucător".

Pejic nu mai vine la Pandurii

Preşedintele pandurilor a explicat ieri că nu s-a putut ajunge la o înţelegere pentru transferul bosniacului Matijas Pejic în timp util, perioada de transferuri expirând deja: „Cu Pejic nu am ajuns la o înţelegere în timp util Cum s-a terminat deja perioada de transferuri internaţionale, nu-l mai putem lua. A picat de asemenea şi transferul sârbului Martinovic şi nici el nu mai poate veni acum la Pandurii. Din afară nu se mai pot aduce acum decât jucători liberi de cotract. Dar e periculos să-i iei şi aşa pentru că după aceea îţi vine să plăteşti cine ştie ce indemnizaţie de formare. Abia de am rezolvat problemele în acest sens pentru Vidakovic şi Vranjkovic. Noi am avut noroc că clubul lor s-a desfiinţat şi am scăpat mai ieftin.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite