FOTBAL: Carlo Ancelotti şi-a anunţat plecarea de la AC Milan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Carlo Ancelotti şi-a anunţat plecarea de la AC Milan
FOTBAL: Carlo Ancelotti şi-a anunţat plecarea de la AC Milan

Antrenorul formaţiei italiene AC Milan, Carlo Ancelotti, a anunţat duminică, după meciul câştigat cu Fiorentina, că a ajuns la un acord cu echipa şi va pleca de la clubul de pe San Siro

"Nu pot spune altceva, nu am nicio înţelegere cu un alt club. Am decis de comun acord să reziliem contractul cu un an mai devreme. Minunata mea aventură cu acest club se opreşte astăzi. Le mulţumesc jucătorilor, conducătorilor şi fanilor. Totul se termină bine şi cred că era cel mai bun moment să plec", a spus Ancelotti, care este aproape să fie numit antrenor la Chelsea, potrivit presei engleze.

El a precizat că a discutat cu Galliani şi Berlusconi, nefiind implicat în niciun conflict cu cei doi. "Am luat decizie fără probleme, nu există neînţelegeri între noi. Îl respect pe preşedintele Berlusconi, deşi am avut unele neînlegeri în aceşti ani, dar azi îi mulţumesc pentru cei 8 ani din cariera mea", a mai spus antrenorul.

Carlo Ancelotti a pregătit pe AC Milan din 2001, după ce a mai antrenat pe Reggiana, Parma şi Juventus. Alături de gruparea milaneză a cucerit un campionat al Italiei, o Cupă, Supercupa, de două ori Supercupa Europei şi de două ori Liga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite