FOTBAL: Brazilianul Fred a fost transferat de la Lyon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Brazilianul Fred a fost transferat de la Lyon
FOTBAL: Brazilianul Fred a fost transferat de la Lyon

Atacantul brazilian Fred, care la sfârşitul lunii februarie şi-a reziliat contractul cu francezii de la Olympique Lyon, va semna un contract valabil pe cinci anu cu gruparea Fluminense şi va fi prezentat oficial joi, informează miercuri AFP.

"Acum este oficial, pentru că rezilierea contractului lui Fred cu Olympique Lyon a fost oficializată de Federaţia franceză. Jucătorul este liber şi va semna o înţelegere pe 5 sezoane", se arată într-un comunicat al clubului din Rio de Janeiro.

Fred a ajuns la Lyon în anul 2005, de la formaţia braziliană Cruzeiro, pentru suma de 15 milioane de euro şi avea contract până la data de 30 iunie 2009. El a fost nemulţumit de faptul că era mai tot timpul rezervă, astfel încât a decis să îşi rezilieze contractul cu francezii, despărţire oficializată la data de 26 februarie.

Motivul pentru care atacantul brazilian s-a întors în ţara sa natală a fost dorul de fiica sa. După divorţul de soţie, care s-a petrecut anul trecut, în viaţa lui Frederico Chaves Guedes Fred s-au întâmplat numai lucruri neplăcute. Se pare că jucătorul, care le făcea viaţa amară celor de la Real Madrid prin viteza şi forţa sa, nu a putut trece peste faptul că fosta parteneră de viaţă i-a luat fiica de lângă el, întorcându-se amândouă în Brazilia.

“I-am spus preşedintelui de club că aş vrea să fiu împrumutat la o echipă din Brazilia, pe o perioadă de şase luni sau un an, pentru a fi alături de fiica mea, dar el a spus că ar prefera unul definitiv. Aşa că am decis să rămân la Lyon”, declara Fred în vara anului trecut. Acum dorinţa i s-a îndeplinit.

www.click.ro/Sport/killerul-fred-are-probleme-in-familie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite