FOTBAL Rădulescu: "Bergodi nu mai este antrenorul Stelei!""

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, anunţăcă Steaua l-a informat oficial că italianul Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul Stelei.

"Clubul Steaua ne-a trimis o hârtie chiar înaintea meciului cu Târgu Jiu prin care ne anunţa că domnul Bergodi nu mai este antrenor principal şi în locul lui a fost numit Mihai Stoichiţă, hârtie semnată de preşedintele clubului. Bergodi mi-a spus că la meciul cu Târgu Jiu se duce şi stă pe bancă, iar eu i-am spus să nu se mai ducă că Steaua a spus că nu mai e antrenor principal el, ci Mihai Stoichiţă", a declarat Rădulescu pentru Mediafax.

Mircea Rădulescu spune că tehnicianul italian Cristiano Bergodi a trimis o adresă prin care solicita să i se aducă la cunoştinţă situaţia sa actuală de la clubul Steaua.

"Am primit adresa din partea lui Bergodi, dar nu am văzut-o încă, eu am participat la o şedinţă la Atena care s-a încheiat astăzi. Mâine am să văd, dar am auzit de chestia asta. O să o văd, o să o analizăm, ne consultăm cu juriştii şi dăm un răspuns", a încheiat Rădulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite