FOTBAL Bergodi dă Steaua în judecată la FIFA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL Bergodi dă Steaua în judecată la FIFA!
FOTBAL Bergodi dă Steaua în judecată la FIFA!

Avocatul lui Cristiano Bergodi, Bogdan Tohăneanu, spune că situaţia lui Cristiano Bergodi rămâne confuză. În cazul în care italianul nu va fi demis oficial de la Steaua, atunci acesta va merge la FIFA. În acest moment, contractul lui Bergodi nu este încă reziliat, iar Becali i-a transmis fostului tehnician că-l aşteaptă la antrenamente la echipa a 2-a a Stelei.

"Noi am făcut două lucruri până acum. În primul rând am solicitat Comisiei Tehnice a FRF să ne spună dacă au fost înştiinţaţi de faptul că Bergodi nu mai este antrenorul Stelei. Şi dacă nu s-a întâmplat asta, în ce bază a acordat derogare lui Mihai Stoichiţă să stea pe banca tehnică a echipei Steaua. În al doilea rând, am trimis o adresă către clubul Steaua să ni se comunice ce decizie s-a luat privindu-l pe Cristiano Bergodi. Termenul acordat de noi a fost unul rezonabil, 48 de ore. Dacă nu vom primi răspuns în acest termen, noi vom considera că Bergodi a fost demis şi vom înainta demersuri la FIFA, nu în România. Cristiano Bergodi este italian şi există această posibilitate să mergem la FIFA, la care vom şi apela", a spus Tohăneanu.

Avocatul a precizat că nu a existat nicio discuţie între reprezentanţii FC Steaua şi Cristiano Bergodi privind rezilierea contractului. "Nu a existat până acum nicio hârtie din partea clubului Steaua că Bergodi a fost demis. Steaua doar a numit alt antrenor. Sunt copilării spusele unora prin care îl trimit pe Bergodi să antreneze o echipă care are alt tehnician. Lui Bergodi i s-a luat dreptul la muncă, are dreptul la muncă îngrădit. Noi nu am spus că vrem banii pe contract sau altceva pentru că nu a existat până acum nicio discuţie privind rezilierea contractului. Dacă ei vor să încheie contractul pe cale amiabilă, atunci să vină şi să discutăm pe tema asta, nu să apară doar în ziare. Să stabilească o întâlnire domnul Argăseală şi să vorbim", a mai spus Tohăneanu.

Tohăneanu a explicat că în contractul lui Bergodi cu Steaua se specifică faptul că tehnicianul italian antrenează echipa de seniori, deci prima formaţie a clubului. "Nu poate fi vorba ca Bergodi să antreneze echipa a doua a clubului. Sunt vorbe care nu au legătură cu realitatea. În contractul lui Bergodi scrie clar că el antrenează echipa de seniori a clubului, prima echipă, şi orice modificare a contractului ar fi putut fi făcută cu acordul ambelor părţi", a precizat avocatul, conform MEDIAFAX.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite