FOTBAL: Bergodi: "Putem să scoatem un rezultat favorabil la Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat joi că meciul cu FC Braşov va fi dificil, însă este de părere că jucătorii săi pot obţine un rezultat favorabil împotriva formaţiei antrenate de noul selecţioner al naţionalei României, transmite corespondentul NewsIn.

"Lupta pentru evitarea retrogtradării se va da până în ultima etapă şi sunt acolo mai multe formaţii care se bat, între care noi, Gaz Metan Mediaş sau Gloria Bistriţa. Pentru Poli urmează şapte meciuri cu suspans, de mare luptă, dar sunt încrezător că putem face jocuri bune în continuare. La Braşov ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă, dar am încredere că putem face un meci bun şi să scoatem un rezultat favorabil", a spus Bergodi.

Acesta a mai spus că nu i s-a mai întâmplat niciodată de când antrenează în România să joace într-un ritm atât de susţinut: "Este pentru prima dată de când sunt în România când se joacă în acest ritm, aproape 3 meciuri în 8 zile. Normal că sunt probleme, nici echipele care trag la titlu nu sunt obişnuite în acest ritm, nu mai zic de echiple din partea a doua a clasamentului". Italianul a mai spus că nu l-a contactat nimeni de la Rapid, chiar dacă George Copos ar fi spus că îl vrea antrenor la formaţia din Grant.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite