FOTBAL: Berbatov nu joacă cu Irlanda şi nici cu Cipru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Manchester United, Dimitar Berbatov, a suferit o leziune la glezna dreaptă în confruntarea de sâmbătă cu Fulham şi a devenit indisponibil pentru meciurile pe care Bulgaria le va disputa cu Irlanda şi Cipru, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010, informează Reuters.

"Nu există nicio şansă ca Berbatov să evolueze în următoarele două partide din preliminarii. Cei de la United mi-au spus că Dimitar va trebui să stea departe de gazon în următoarele două săptămâni, timp în care va avea piciorul imobilizat", a declarat, duminică, doctorul naţionalei Bulgariei. 

Echipa pregătită de Stanimir Stoilov va întâlni Irlanda pe data de 28 martie, în deplasare, pentru ca patru zile mai târziu să primească vizita reprezentativei Ciprului, ambele partide contând pentru campania de calificare la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Bulgaria se află pe locul 3 în grupa a 8-a preliminară, unde a acumulat 3 puncte în tot atâtea meciuri şi se află la 7 puncte distanţă de ocupantele primelor două poziţii, Italia, respectiv Irlanda, echipe care însă au disputat patru jocuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite