FOTBAL: Begodi: "Elevii mei au jucat impecabil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat vineri, după victoria categorică în faţa Farului, scor 3-0, că elevii săi au evoluat impecabil, însă trebuie să rămână concentraţi până la terminarea campionatului, pentru că lupta pentru evitarea retrogradării continuă.

"Am avut un meci foarte important şi sunt foarte bucuros pentru victorie. Îmi felicit jucătorii, au evoluat impecabil, au câştigat meritat şi au dat totul pe teren. Pentru un antrenor, cea mai mare bucurie e când vede determinare şi agresivitate în luptă", a declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul a atras atenţia că jucătorii săi trebuie să îşi păstreze concentrarea, în condiţiile în care "campionatul nu s-a terminat şi lupta pentru evitarea retrogradării se dă în continuare". "Îmi pare rău pentru Farul, dar mai sunt etape şi are timp să se redreseze", a  mai spus antrenorul italian, care s-a arătat îngrijorat că a trebuit să facă trei schimbări din cauza accidentărilor în acest meci.

Altfel, Bergodi a spus că îşi doreşte victoria Rapidului în derby-ul cu Dinamo. "Am lucrat cu ei şi sunt implicat sentimental în continuare", a explicat fostul antrenor al giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite