FOTBAL: Balint: "Am câştigat cu noroc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, sâmbătă, după victoria în faţa echipei FC Argeş, scor 2-1, că adversarii elevilor săi au demonstrat că sunt foarte tehnici, dar şansa a surâs grupării de pe Bega, transmite corespondentul NewsIn.

"FC Argeş este o formaţie de mingicari, am câştigat acest meci şi cu noroc. Timişoara are forţa de joc întipărită de fostul antrenor. Am avut o perioadă confuză în repriza a doua, dar după aceea am revenit în joc", a afirmat Gabi Balint, care a mai vorbit şi despre problemele medicale apărute dupa acest meci: "Goga are fractură la piciorul stâng şi nu-l vom putea folosi nici pe pe el, nici pe Cisovski (n.r. tendinită) şi nici pe Parks (n.r. contractură musculară) contra echipei Pandurii".

Tehnicianul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a pus eşecul pe seama norocului avut de timişoreni: "Pentru acest început de campionat a fost un meci viu disputat, cei care nu au cedat au fost timişorenii, dar care au avut şi mai mult noroc. Ne aşteptam la presiune şi la lucruri mai puţin bune din partea lor".

FC Timişoara a câştigat, sâmbătă, cu FC Argeş, scor 2-1, într-un meci programat în cadrul etapei a 18-a, şi a ajuns astfel la cea de-a 11 victorie în ediţia 2008-2009 a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite