FOTBAL Antrenorul Florin Marin şi-a reziliat contractul cu Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL Antrenorul Florin Marin şi-a reziliat contractul cu Ceahlăul
FOTBAL Antrenorul Florin Marin şi-a reziliat contractul cu Ceahlăul

Tehnicianul Florin Marin a declarat duminică pentru NewsIn că şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Ceahlăul, menţionând că a decis să plece de la formaţia din Piatra Neamţ pentru binele echipei.

"Am avut o discuţie cu domnul Ştefan şi, pe cale amiabilă, mi-am reziliat contractul cu Ceahlăul, pentru binele echipei. După meciul cu Unirea Alba Iulia am avut o analiză a rezultatelor echipei cu conducerea dministrativă. Apoi, acasă, la Bucureşti, am aflat azi de demisia secunzilor mei. În aceste condiţii, am decis că e mai bine să mă retrag, întrucât nu pot lucra de unul singur", a declarat Florin Marin, duminică, pentru NewsIn.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Viorel Mestecăneanu, l-a rugat pe secundul Costel Ilie să conducă antrenamentul de luni al Ceahlăului, întrucât Gheorghe Ştefan speră să instaleze noul antrenor în cursul zilei de marţi.

Că câteva ore înainte, antrenorii secunzi Mihai Ionescu, Costel Ilie şi Radu Lefter şi-au depus demisiile după şedinţa de refacere programată duminică, la prânz.

"Sunt în discuţii la Bucureşti şi sper ca în cel mai scurt timp să avem antrenor", a declarat preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan.

Surse din cadrul clubului spun că pe lista lui Ştefan se află şi numele antrenorilor Cristiano Bergodi şi Cristian Dulca.

În ultima etapă de campionat, Ceahlăul a remizat sâmbătă pe propriul teren cu Unirea Alba Iulia, scor 1-1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite