FOTBAL AC Milan vrea să-l cedeze pe Huntelaar la Tottenham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL AC Milan vrea să-l cedeze pe Huntelaar la Tottenham
FOTBAL AC Milan vrea să-l cedeze pe Huntelaar la Tottenham

Oficialii lui AC Milan sunt interesaţi de serviciile internaţionalului rus al lui Tottenham Hotspur, Roman Pavliucenko, în schimbul căruia îl oferă pe atacantul olandez Klaas-Jan Huntelaar, cumpărat în vară de la Real Madrid pentru aproape 15 milioane de euro, informează Daily Mail.

Conducătorii grupării italiene îl consideră pe jucătorul echipei londoneze cea mai bună alternativă pentru înlocuirea fotbalistului batav, care nu a marcat niciun gol de la transferul său.

De asemenea, în tranzacţie ar urma să fie inclus şi internaţionalul galez în vârstă de 20 ani, Gareth Bale, aflat în vizorul lui AC Milan de mai multă vreme. Acesta din urmă evoluează pe postul de fundaş de bandă stângă, însă în acest sezon nu s-a impus în prima echipă al lui Tottenham.

Conform sursei citate, tranzacţia ar urma să fie finalizată în luna ianuarie, când se redeschide piaţa transferurilor în Europa, şi are mari şanse să se realizeze întrucât managerul lui Spurs, Harry Redknapp, l-a dorit pe Huntelaar înainte ca acesta să ajungă la clubul italian. Mai mult, Pavliucenko este doar rezervă la formaţia britanică şi a fost sfătuit de selecţionerul Rusiei, Guus Hiddink, să plece la un alt club unde să joace titular, pentru a nu rata prezenţa la Campionatul Mondial din 2010.

După primele 7 etape disputate în Serie A, AC Milan ocupă locul 12 în clasament, având numai patru goluri marcate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite